בהובלת משה דב, המנכ"ל והבעלים, ויקי עודין, סמנכ"ל החברה, אנו מספקים פתרונות מקצועיים ומתקדמים המותאמים לצורכי העסק שלכם.
מנהל תחום פרויקטים ושיפור תהליכים, מנהל תחום ייעוץ המזון – מסעדנות ומלונאות מומחה הקמה והטמעת מערכות איכות ושיפור תהליכים לפי גישות ניהול שונות.
• B.Sc הנדסת תעשיה וניהול.
• M.sc הנדסת תעשיה וניהול.
• סיום כל הדרישות והגשת המחקר המסכם לתואר דוקטור לחינוך באוניברסיטת דרבי באנגליה. נושא העבודה: יישום כלי בקרה תעשייתיים לביצוע בקרת איכות במוסדות חינוך.
• קורס עורכי מבדקים ראשיים לתקן ניהול איכות ISO 9000 (Lead auditors) ב – South Bank Polytechnic , 1991, לונדון.
• קורס עורכי מבדקים ראשיים לתקן ניהול איכות הסביבה ISO 14001 במכון התקנים הבריטי BSI, 2010 לונדון.
• קורס יועצים ליישום BPR (עיצוב מחדש של התהליך העסקי) ב- Deloitte- לונדון 1997.
• קורס ליישום מערכת המצוינות האירופית European Foundation For Quality ,Management (EFQM) 2001. במסגרת האיחוד האירופי.
• קורס בישול מתקדם ובניית מתכונים ותפריטים בבית הספר של קנור (יוניליוור) בשווייץ.
• ראש ענף הנדסת ייצור במפקדת קצין תחזוקה ראשי.
• ראש ענף שיטות והנדסת ייצור באגף טכנולוגיה ולוגיסטיקה.
• (שחרור בדרגת סא"ל לאחר 24 שנות שירות בתפקידים מקצועיים בתחום הנדסת תעשייה וניהול).
• הקמת חברת הייעוץ במשרד רואי החשבון "דלויט ברייטמן אלמגור" (בשנת 1997) וניהולה במשך שנתיים.
• ניהול וביצוע הצד המקצועי בהגשת בקשות להשתתפות המדינה ביישום חדשנות ובשיפור הפריון במסגרת משרד "קוסט פורר גבאי את קסירר" (EY), סה"כ 25 פרויקטים בשנים 2018-2019.
• פרס על שם אלחנן פלס מטעם לשכת המהנדסים והאדריכלים, על תרומה לקידום ההנדסה במדינת ישראל, 1986. (על תכנון פונקציונלי של מחנות ההספקה בחצרים ועל בניית מודל מעבר לשירות עצמי של חדרי האוכל בצה"ל).
• תעודת "שותף זהב" מטעם רשת מלונות "שרתון מוריה ישראל" על הפעילות לשיפור תהליכים והקטנת עלויות של מערכת המזון במלונות הרשת.
• תעודת הוקרה מטעם ראש עיריית תל אביב יפו על הפעילות להכנת הקריטריונים לתו הירוק של איכות הסביבה וקיימות במסעדות בתל אביב, 2016.
• אלגברה לינארית – הוצאת אוניברסיטת תל אביב, 1980.
• יישום 14000 ISO בישראל – המדריך למפעל (יחד עם יהודה אברה) – הוצאת התאחדות התעשיינים, 1999.
• ניהול התפעול (יחד עם מיקי גרנות) – הוצאת הטכניון, 1986.
• ניתוח עיסוקים לצרכי הדרכה – הוצאת המכון לפריון העבודה והייצור, 1986.
• סקירת שיטות לאיזון קווי הרכבה – הוצאת המכון לפריון העבודה, 1987.
• מדריך האיכות של חיל האוויר (מסמך פנימי לכלל יחידות חיל האוויר).
• ספר המסעדות – מדריך להקמה ותפעול – הוצאת מדיה 10, 2011
• ספר המרקים המשוגעים – הוצאת מדיה 10, 2015ספר הבקלאוות – הוצאת מדיה 10, 2023
מנהל תחום תקינה ורגולציה, מומחה ליישום, הטמעה ותחזוקה של תקני ניהול ISO ותווי תקן למוצר. בעל ניסיון עשיר בלווי חברות פרטיות וגופים ציבוריים. מרצה בנושאי תקינה ורגולציה.
- B.Sc הנדסת תעשיה – אונ' ת"א, 1979.
- M.sc הנדסת תעשיה – טכניון, 1986.
- סיום כל הדרישות והגשת המחקר המסכם לתואר דוקטור לחינוך באוניברסיטת דרבי באנגליה. נושא העבודה: יישום כלי בקרה תעשייתיים לביצוע בקרת איכות במוסדות חינוך.
- קורס עורכי מבדקים ראשיים לתקן ניהול איכות ISO 9000 (Lead auditors) ב – South Bank Polytechnic , 1991, לונדון.
- קורס עורכי מבדקים ראשיים לתקן ניהול איכות הסביבה ISO 14001 במכון התקנים הבריטי BSI, 2010 לונדון.
- קורס יועצים ליישום BPR (עיצוב מחדש של התהליך העסקי) ב- Deloitte- לונדון 1997.
- קורס ליישום מערכת המצוינות האירופית European Foundation For Quality ,Management (EFQM) 2001. במסגרת האיחוד האירופי.
- קורס בישול מתקדם ובניית מתכונים ותפריטים בבית הספר של קנור (יוניליוור) בשווייץ.
- ראש ענף הנדסת ייצור במפקדת קצין תחזוקה ראשי.
- ראש ענף שיטות והנדסת ייצור באגף טכנולוגיה ולוגיסטיקה.
- (שחרור בדרגת סא"ל לאחר 24 שנות שירות בתפקידים מקצועיים בתחום הנדסת תעשייה וניהול).
- הקמת חברת הייעוץ במשרד רואי החשבון "דלויט ברייטמן אלמגור" (בשנת 1997) וניהולה במשך שנתיים.
- ניהול וביצוע הצד המקצועי בהגשת בקשות להשתתפות המדינה ביישום חדשנות ובשיפור הפריון במסגרת משרד "קוסט פורר גבאי את קסירר" (EY), סה"כ 25 פרויקטים בשנים 2018-2019.
- פרס על שם אלחנן פלס מטעם לשכת המהנדסים והאדריכלים, על תרומה לקידום ההנדסה במדינת ישראל, 1986. (על תכנון פונקציונלי של מחנות ההספקה בחצרים ועל בניית מודל מעבר לשירות עצמי של חדרי האוכל בצה"ל).
- תעודת "שותף זהב" מטעם רשת מלונות "שרתון מוריה ישראל" על הפעילות לשיפור תהליכים והקטנת עלויות של מערכת המזון במלונות הרשת.
- תעודת הוקרה מטעם ראש עיריית תל אביב יפו על הפעילות להכנת הקריטריונים לתו הירוק של איכות הסביבה וקיימות במסעדות בתל אביב, 2016.
- אלגברה לינארית – הוצאת אוניברסיטת תל אביב, 1980.
- יישום 14000 ISO בישראל – המדריך למפעל (יחד עם יהודה אברה) – הוצאת התאחדות התעשיינים, 1999.
- ניהול התפעול (יחד עם מיקי גרנות) – הוצאת הטכניון, 1986.
- ניתוח עיסוקים לצרכי הדרכה – הוצאת המכון לפריון העבודה והייצור, 1986.
- סקירת שיטות לאיזון קווי הרכבה – הוצאת המכון לפריון העבודה, 1987.
- מדריך האיכות של חיל האוויר (מסמך פנימי לכלל יחידות חיל האוויר).
- ספר המסעדות – מדריך להקמה ותפעול – הוצאת מדיה 10, 2011
- ספר המרקים המשוגעים – הוצאת מדיה 10, 2015ספר הבקלאוות – הוצאת מדיה 10, 2023
• לימודי MBA מנהל עסקים – התמחות משאבי אנוש.
• BA מנהל עסקים – התמחות בשיווק.
• הנדסאי תעשייה וניהול.
• קורס עורך מבדקים פנימיים מוסמך לתקן ניהול איכות (auditors Lead (9001 ISO.
• קורס עורך מבדקים פנימיים מוסמך לתקן ניהול איכות סביבה (auditors Lead (14001 ISO.
• קורס עורך מבדקים פנימיים מוסמך לתקן ניהול בטיחות ובריאות תעסוקתית Lead (45001 ISO .auditors)
• הרצאה בנושא "הקשר בין יישום תקן אחריות חברתית לבין שיפור יחסי הפירמה עם מחזיקי העניין" – הכנס הבינלאומי לאיכות נובמבר 2016.
• הרצאה בנושא כיול כלי מדידה", ,2018 כנס אחזקה, רכבת ישראל.
• הרצאה בנושא "ניהול תקנים מתקדמים בארגונים ISO ",2023 כנס איכות, חברת מקורות.
• ביצוע פרויקט מקורות ישראל חברת המים הלאומית – הפרויקט הנ"ל הינו הגדול במדינת ישראל מבחינת מורכבותו, שכן כלל הטמעת 7 תקנים שונים בפריסה רב-אתרית. התקנים המיושמים בפרויקט הינם: תקן ניהול איכות, ניהול איכות סביבה, ניהול הבטיחות ובריאות תעסוקתית, ניהול אבטחת מידע, ניהול אנרגיה, ניהול מערך חוסן תפקודי וליווי בתקן, והסמכת מעבדות.
• הכנת מוסכי חברת "מאיר מרכזי שירות" ו-"מאיר חברה למכוניות ומשאיות" (יבואני וולוו), למבדקים בתחום של איכות, איכות הסביבה ובטיחות, כולל ליווי שוטף משנת 1997.
• ביצוע פרויקט ראשוני מסוגו במדינת ישראל, בבנק הפועלים, להטמעת התקן הוולונטרי למניעת הטרדה מינית בפריסה ארצית בכלל סניפי הבנק ובמטה.
• ביצוע פרויקט מערך כלי מדידה ברכבת ישראל.
• בניית מערכת איכות לאגף שיפור פני העיר עיריית ראשון לציון.
• יישום מערכת איכות ובטיחות מזון וליווי שוטף בחברת "פרופלוס" להספקת מזון, מקבוצת "תנובה".
• יישום תקני איכות, איכות סביבה תקני בטיחות ואיכות הסביבה בחברת ורידיס.
• בניית תקן ניהול הבטיחות ובריאות תעסוקתית בחברת אשטרום.
בין אם אתם זקוקים לייעוץ מקצועי או מחפשים לייעל תהליכים בארגון – אנחנו כאן כדי לסייע לכם. צוות המומחים שלנו מחכה לשמוע מכם ולספק פתרונות מותאמים לצרכים הייחודיים של הארגון שלכם.
ענף המזון מושך אינספור יזמים ובשלנים, שמעוניינים להגשים חלום ולהצליח בתחום שבו "כל אחד צריך לאכול". שירות הייעוץ והליווי המקצועי כולל בתוכו:
זקוקים לייעוץ או לייעול תהליכים בארגון? צוות המומחים שלנו כאן עם פתרונות מותאמים במיוחד עבורכם.